Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Prolećni šoping festival u „Kragujevac Plazi“
 
 

Prolećni šoping festival u „Kragujevac Plazi“

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ organizovače sutra i prekosutra (subota i nedelja, 28. i 29. mart, od 10 do 22 sata) veliki Prolećni šoping festival.

Biće to prilika za za kupovinu uz specijalne popuste kao i zabavu uz raznovrstan besplatan program. Za potpuni ugođaj posetilaca pobrinuće se i štulaši, klovn, žongler i drugi animatori, dok će oni naklonjeni umetnosti imati prilku da dobiju svoju besplatnu karikaturu, u subotu i nedelju od 15 do 18 sati.

Za ljubitelje dobrog ritma, Šoping centar „Kragujevac Plaza“ pripremio je besplatan koncert „Leksington benda“, u subotu, sa početkom u 19 sati. Najmlađe posetioce, u subotu i nedelju, od 12 do 18 sati, očekuje druženje sa animatorima (prolećne radionice, crtanje po licu, klovn sa balonima) koji će se nalaziti u dečjem kutku na prvom spratu kod fud korta!

U nedelju, od 17 sati mališani će imati prilike da u centralnom holu odgledaju dečju predstavu „Pčelica Maja’’. centralnom holu!

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži