Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Festival "Jelen časti Niš": Nastupaju Block out, Bajaga i Van Gogh
 
 

Festival "Jelen časti Niš": Nastupaju Block out, Bajaga i Van Gogh

Festival "Jelen časti Niš", koji će u niškoj Tvrđavi biti održan 1. septembra, u 20 sati će otvoriti "Block out", zatim će u 21:30 nastupiti "Van Gogh", a u 23:15 "Bajaga i instruktori".

 

Organizatori očekuju da će zajednički koncert ova tri benda privući rekordan broj posetilaca kada je reč o rok koncertima u Nišu, a ulaz je slobodan.

"Block out" je poslednji veliki niški koncert održao na Jelen top turneji kada je ovaj bend na kiši imao jedan od najdužih nastupa u karijeri.

Nikola Vranjković očekuje da će im ovaj koncert biti jedan od najdražih i najavio je da će za sat i 15 minuta nastupa svirati nekoliko balada i najpoznatije pesme.

Zvonimir Đukić Đule najavio je da će se "Van Gogh" niškoj publici predstaviti pesmama sa svih albuma i ponekom sa najnovijeg koji treba da izađe početkom novembra.

Momčilo Bajagić Bajaga kaže da očekuje dobar koncert i da je bend već nameravao da uskoro svira u Nišu, a da je zajednički koncert sa kolegama još bolja varijanta.

Ulaz će biti otvoren već u 19 sati.

Izvor: 24 sata

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži