Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Više od 16.000 posetilaca na sedmom Guarana Lovefestu
 
 

Više od 16.000 posetilaca na sedmom Guarana Lovefestu

Spektakularni nastup Kevina Sandersona obeležio završnicu festivala ljubavi.

Vrnjačka Banja, 5. avgust 2013. – Posle spektakularnog dvosatnog nastupa i dva bisa Kevina Sandersona, legende Detroit tehna, završen je sedmi Guarana Lovefest koji je od 1. do 3. avgusta posetilo više od 16.000 ljudi. Po mišljenju organizatora, ali i komentarima publike, ovogodišnji festival ljubavi je najuspešnije izdanje do sada.

Na glavnoj muzičkoj bini program je otvorio beogradski di-džej Vuk Smiljanić. Posle njega nastupio je dvojac Detroit Swindle, čiji je nastup prema mišljenju publike svrstan među najbolje tokom protekla tri dana. Tačno u ponoć di-džej pult preuzeo je italijanski di-džej Butch, koji je dokazao da njegova muzika ide “od ušiju do srca” svakog obožavaoca.

Nesumnjivo najveća zvezda večeri bio je Kevin Sanderson, kome je publika tek posle dvosatnog nastupa i dva bisa dozvolila da ih napusti. Legenda tehno muzike poznata po kultnom projektu Inner Cuty nastup je zatvorio hitom „Good Life“.

Kada je reč o Energy Stage-u i sinoć je program otvorila “Mlada nada” Guarana Lovefesta, Bojan Musulin, poznatiji kao di-džej Neutron. Publika se zabavljala i uz zvuke Kristijana Molnara, Bande Pande, kao i di-džej dua Ivana Radojevića i Luke Vukovića. Jedna od dama koja je „oduvala“ svojim nastupom bila je Kristina Lalić.

Proglašeni pobednički filmovi na Pringles Cinema zoni

Filmovi „Tango u tri lika i tri prostora“ autora Strahinje Savića, „Kako je Bogdan prestao da bude mali“ Marka Ristivojevića i „Stočar“ autora Nemanje Ćeranića osvojili su nagradu za najbolja projekcije u bioskopu na otvorenom. Poslednje večeri festivala program je otvorio film Borisa Malagurskog pod nazivom „Pretpostavka pravde“, a zatim je održana i tribina o tome na koji način snimiti film u Srbiji.

Da podsetimo sedmi Guarana Lovefest održan je od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Muzički program bio je raspoređen na četiri lokacije u gradu, dok je festival imao i deset besplatnih programskih zona. U okviru manifestacije uspešno su sprovedeni i posebni projekti, među kojima su humanitarna akcija za kupovina ultrazvučnog aparata za rano otkrivanje raka u okviru Ljubičaste zone, promocija borbe protiv govora mržnje na Internetu na No Hate Speech zoni, kao i prva Kancelarijada u Srbiji.

PR Team

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži