Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Vibe Music Festival – Karte u prodaji
 
 

Vibe Music Festival – Karte u prodaji

Dragi VIBE-ovci, prodaja karata za Vibe Festival ce se naci u prodaji od  26. juna i to:

Kragujevac: Caffe Marabu, Barbarossa Caffe i Caffe Caffe;

Kraljevo : Cafe & Bar Sotto Sopra

Cacak : Kafe Kuca

Jagodina : Irish Pub

 

20-og jula u Zastavinoj bašti možete očekivati veliki spektakl pod otvorenim nebom jer će se na sceni smenjivati neki od najuspečnijih domaćih DJeva koji su nastupali na prestižnim festivalima I sarađivali sa velikim imenima elektronske scene i to : Miss KAY DEE, DJ GROOVER, CAVIN VIVIANO, JERICHO ISMAEL, SUPERTONS...

Zanimljivo je to što će na Festivalu imati priliku da nastupe i pobednici tkz. VIBE DJ CONTESTA a to su : NIKOLARN, i TEODORA MARKOVIĆ. U cilju promocije umetnosti, sporta i druženja mladih 17, 18, 19. jula biće održana tri predfestivalska dana pod nazivom VIBE CHILL ZONE, čiji će program biti veoma raznolik s obzirom da predviđa različite sportske sadržaje gde se izdvaja košarkaški turnir sa preko 30 ekipa, radionice edukativnog karaktera, izložbe i drugi muzički i kulturni event-ovi. Sve pojedinosti u vezi festivala kao i VIBE CHILL ZONE možete propratiti na sledećoj FB stranicihttps://www.facebook.com/Vibekg .
Dođite da zajedno osetimo VIBE !

Izvor : Vibe Music Festival

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži