Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Novi repertoar bioskopa Cineplexx i sedam novih naslova
 
 

Novi repertoar bioskopa Cineplexx i sedam novih naslova

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, za period od 16. do 22. marta. Na programu se ove nedelje nalazi sedam novih naslova: Lepotica i zver 2D i 3D – Diznijeva Lepotica i zver, sa Emom Votson I Denom Stivensom u glavnim ulogama je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna origanalnoj muzici i dopunjuje je sa nekoliko novih pesama.

 

U fimu još igraju i nominovani za Oskara Stenli Tuči I Ian Meklen, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald, oskarovac Kevin Klajn i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tompson. Posetioci imaju priliku da film pogledaju u sinhonizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D verziji.

Trejleri filma

Uskršnji zeka 3D – Sinhronizovana avantura o Maksu, mudrom gradskom zecu, koji je zarobljen u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju najvažniju od svih dragocenosti - Uskršnje jaje.

Trejler filma

To je samo kraj sveta – Vensan Kasel u francuskoj drami, o piscu, koji se posle dvanaest godina vraća u svoj rodni grad, planirajući da objavi svoju predstojeću smrt porodici, zbog teške bolesti.

Trejler filma

Osnivač – Priča prati Raya Krocka (Majkl Kiton) koji se udružuje sa dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokenuli nešto što će urzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje više od 68 miliona posetioca svakog dana.

Trejler filma

Kraljica Španije – Pedesetih godina 20 veka, filmska diva Makarena Granada, koju tumači Penelope Kruz, vraća se iz Holivuda u Španiju da snimi blokbaster pod nazivom Kraljica Španije, gde će udahnuti život Izabeli I od Kastilje. Trejler filma

Bye, bye man – Tri prijatelja nailaze na užasavajuće korene Bye bye man-a, misterioznu figure koja je izvor svog zla koje leži u čoveku i tera ga na neopisiva dela. Jedini način da se izbegne njegovo prokletstvo je vrlo jednostavan: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime.

Trejler filma

Rekvijem za gospođu J – Film Bojana Vuletića sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi. Priča prati skromnu sredovečnu ženu I bivšu administrativnu službenicu koja na godišnjicu smrti svog muža planira da se ubije.

Trejler filma

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži