Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Novi filmovi ove nedelje u Cineplexx Kragujevac Plaza
 
 

Novi filmovi ove nedelje u Cineplexx Kragujevac Plaza

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, za period od 23. februara do 01. marta bogatiji za nove filmove. Na programu se ove nedelje nalaze tri nova naslova:

 

1. “Balerina I Viktor” – Sinhronizovana animacija o Felisi, jedanaestogodišnjoj devojčici, koja ima jednu strast: plesanje.

2. “John Wick 2” – Nastavak akcionog hita iz 2014. godine. Kijano Rivs se vraća u novom nastavku filma John Wick, i dalje izgleda sjajno u odelu, ima novog psa, nepogrešivo pogađa metu i još pokušava da se penzioniše.

3. “Na mlečnom putu” – Najnoviji film Emira Kusturice sa njim i Monikom Beluči u glavnim ulogama. Ratno je proleće…svakog dana mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. Na tom putu, prati ga sreća, voli ga prelepa seljanka i pred njima je mirna budućnost…I sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naopačke…

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži