Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Specijalna projekcija novog ostvarenja reditelja Milana Karadžića
 
 

Specijalna projekcija novog ostvarenja reditelja Milana Karadžića

Specijalna projekcija filma “Biser Bojane” sa posetom ekipe filma, održaće se u petak, 17. februara od 20:30 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Glavni akteri akcione komedije, među kojima su Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo i Vanja Nenadović, pozdraviće bioskopsku publiku te večeri.

 

„Biser Bojane“ govori o nastojanju jednog čoveka da zbog ljubavi prema davno izgubljenom sinu, promeni svoj život iz korena. Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu lekarku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. U filmu se takođe pojavljuju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Emir Ćatović, Dubravka Drakić, Dušan Kovčević i drugi.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=Mo-75sG8dO4&feature=youtu.be

Karte za specijalnu projekciju filma „Biser Bojane” trenutno su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. Film „Biser Bojane“ će se naći na repertoaru bioskopa Cineplexx od 16.februara u distribuciji Art Vista distributerske kuće.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži