Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Odbojka Kragujevački sport: Uspešni strelci i odbojkašice
 
 

Kragujevački sport: Uspešni strelci i odbojkašice

ODBOJKA-KUPMladi strelac kragujevačkog kluba ’’Čika Mata’’ Stevan Jovanović pobedio je na Kupu Srbije za kadete u Novom Beogradu, u gađanju iz vazdušne puške. Narednog vikenda u Kragujevacu će biti održano tradicionalno takmičenje za pionire, ’’Kup Zastava oružje’’.

Ženski odbojkaški klubovi ostvarili su pobede na gostujućim terenima u Prvoj ligi Srbije. Radnički je u Kraljevu savladao ekipu Gimnazijalca sa 3:1, dok je Smeč 5 pobedio Spartak u Ljigu maksimalnim rezultatom. Posle 16. kola Radnički je peti na tabeli sa dva boda više od gradskog rivala koji se nalazi na šestom mestu.

U 19. kolu Prve B lige Student je kao gost pobedio ekipu Niša rezultatom 88:80 i zauzeo šestu poziciju, dok je posldenjeplasirani Radnički KG 06 pretrpeo novi poraz u Jagodini sa 83:69.

Dvojica rvača Radničkog nastupiće u sastavu državne reprezentacije na Gran Priju Mađarske narednog vikenda. Među osam najboljih domaćih rvača su Perica Dimitrijević u kategoriji do 55 kilograma i teškaš Miloš Spasiš.

Bokseri Radničkog bili su slobodni u 5. kolu domaćeg prvenstva. Kragujevački klub, koji se sa svim porazima nalazi na dnu tabele, takmičenje će nastaviti 12. marta kada će kao gost snage odmeriti sa imenjakom u Beogradu.

Posle pauze zbog obaveza reprezentacije, fudbaleri Ekonomca takmičenje u domaćem prvenstvu nastavljaju sutra. Kragujevački tim će u hali ''Jezero'' od 18 sati i 30 minuta igrati sa niškim Naisusom.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.