Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Fudbal Fudbal: Meč sa Zemunom za pomoć Japanu
 
 

Fudbal: Meč sa Zemunom za pomoć Japanu

radnicki1923grb_jpg013407Upravni odbor fudbalskog kluba Radnički 1923 iz Kragujevca doneo je odluku da se prihod od prodatih ulaznica za predstojeće 19. kolo Prve lige Srbije sa ekipom Zemuna nameni narodu Japana.

Utakmica se igra u nedelju 20. marta sa početkom u 14 časova na gradskom stadionu ''Čika Dača'' u Kragujevcu.

Saopštenje FK Radnički 1923

''Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca, u ovim teškim vremenima za srpski sport uopšteno, nalazi način da koliko je moguće pomogne i drugima. Sportske manifestacije su mesto gde može javno da se iskaže solidarnost i nakon Kraljeva mi ćemo pokušati da prikupimo sredstva i za pomoć stanovništvu Japana'', rekao je Dragoljub Lekić Predsednik kluba.

Očekuje se dolazak oko hiljadu ljubitelja fudbala iz Zemuna, koji su uprijateljskim odnosima sa navijalima kragujevačkog kluba, a svakako da će ih srdačno dočekati veliki broj Kragujevčana. Biće to jedinstvena prilika da se javno pokaže humanost i da se iz Kragujevca prenese i lepa slika u svet.

Cena ulaznice za nedeljnu utakmicu je 200 dinara a prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Crvenog krsta Srbije u Privrednoj banci a.d. Beograd, broj 255-0013100104000-04, sa naznakom „Pomoć stanovništvu Japana„.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži