Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Stanje na putevima Gužva na graničnim prelazima, čeka se do dva sata
 
 

Gužva na graničnim prelazima, čeka se do dva sata

Na graničnim prelazima, na ulazu i izlasku iz Srbije čeka se od 30 minuta do dva sata, rečeno je danas Tanjugu u Auto moto savezu Srbije.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na ulazu u zemlju čeka se oko dva sata, a na izlasku oko 30 minuta, rekla je Tanjugu dežurni u AMŠ Ivana Dragović precizirajući da su to podaci od oko 12 sati.

Ona je navela i da se na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom u oba pravca, na prelaz granice čeka oko sat i po dok se na graničnom prelazu Preševo, na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta.

Prema njenima rečima, na tom graničnom prelazu, za izlazak iz zemlje vozačima je potrebno oko sat vremena.

Branković je navela i da se na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Goru, na izlazu iz Srbije čeka od sat do sat i po vremena.

Ona je navela i da je na tom graničnom prelazu na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta.

AMSS je jutros saopštio da se na najfrekventnijim putnim pravcima zbog letnje turističke sezone tokom dana očekuje se pojačan saobraćaj posebno na putevima koji vode ka Crnoj Gori i Makedoniji.

Savetuje se svim vozačima da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Izvor: blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži