Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Kina Wok u Starom gradu
 
 

Kina Wok u Starom gradu

U Karađorđevoj ulici u Kragujevcu nalazi se kineski restoran po imenu Kina Wok. Kineska hrana je po principu odabira sa opcijom ishrane u restoranu koji je opremljen tako da promoviše kinesku kulturu.

Na samom ulazu imate priliku da vidite baner kineskog zida, kao i figuru mačke koja vas pozdravlja. Uz izbor manjih obroka možete npr. kreirati 3+1 super obrok i to da birate između pirinča - špageta kao jedan zatim još tri po širem izboru: slatko/kiselo ljuta piletina, sa kikirikijem, bambusom ili svinjetina/junetina sa povrćem, šitaki pečurkama...Pored toga brza i adekvatna usluga učiniće da uživate ne samo u hrani već i u ambijentu koji se nalazi u okviru objekta hotela Stari grad.

Svideli su nam se i dezerti (pohovani sladoled, banana, ananas), koje pored ostalih specijaliteta možete poručiti iz menija.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži