Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Otvaranje izložbe fotografija FSS "Na tragu svetlosti"
 
 

Otvaranje izložbe fotografija FSS "Na tragu svetlosti"

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u utorak 2. oktobra 2018. godine, sa početkom u 19,00 časova svečano će biti otvorena godišnja izložba fotografija nagrađivanih autora, članova Foto saveza Srbije u 2017. godini, koja nosi naziv „Na tragu svetlosti“.

 

Foto savez Srbije od 2007. godine je realizator izložbe fotografija pod nazivom „Na tragu svetlosti“. Izložba ima pretenziju da bude svojevrstan događaj dobro osmišljenih i zanimljivih fotografskih sadržaja. Izložba fotografija je revijalnog tipa sačinjena od radova članova Foto saveza Srbije koji su dobili najviša priznanja na značajnim domaćim i međunarodnim izložbama tokom prethodne godine.

Izložba fotografija „Na tragu svetlosti“ treba da pruži uvid zainteresovanoj kulturnoj javnosti Kragujevca a i šire u domete domaće amaterske fotografske scene, tokom jednogodišnjeg perioda, radi čuvanja za probirljivu budućnost. Fotografije koje će biti izložene su nagrađivane na međunarodnim i značajnim domaćim izložbama tokom prethodne 2017. godine.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži