Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura KONKURS GALERIJE SKC KRAGUJEVAC ZA IZLAGANjE U 2018. GODINI
 
 

KONKURS GALERIJE SKC KRAGUJEVAC ZA IZLAGANjE U 2018. GODINI

Galerija SKC Kragujevac raspisuje konkurs za izlaganje u 2018. godini za oba galerijska prostora – Galeriju SKC i Kontakt Galeriju SKC. Konkurs je otvoren od 21. novembra do 17. decembra 2017. godine.

 

Konkurs je otvoren za samostalne umetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Srbije. Konkursom su obuhvaćeni i jednodnevni programi - prezentacije, projekcije i promocije. Takođe, na konkurs mogu da se prijave i studenti završne godine fakulteta i akademija umetnosti. Prijave razmatra umetnički savet Galerije SKC.

Konkursna dokumentacija treba da sadrži: opis projekta do 2000 karaktera ,vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu sa nazivom, tehnikom, dimenzijama i godinom nastanka, profesionalnu biografiju, kontakt podatke, obavezno važeću e-mail adresu. Autori svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli navodeći u naslovu e-maila svoje ime i prezime i naziv izložbe/projekta sa kojim konkurišu ili poštom na adresu: Studentski kulturni centar Kragujevac Radoja Domanovića 12, 34000 Kragujevac sa naznakom Za konkurs galerije. Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Projekat izložbe se ne može naknadno menjati od trenutka kada je projekat izabran. Izabrani projekti moraju da budu spremni za realizaciju izložbenog programa od februara 2018. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Studentskog kulturnog centra Kragujevac do kraja decembra 2017. godine. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati putem maila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Studentski kulturni centar izlagačima obezbeđuje: putne troškove autoru na dan otvaranja izložbe; troškove štampanja kataloga, plakata i pozivnica, autoru se obezbeđuje 30 kataloga, medijsko predstavljanje autora. Uslovi izlaganja i obaveze autora definišu se ugovorom. Autor je u obavezi da ostavi jedan od radova sa izložbe u vlasništvo Galerije SKC.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži