Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Promocija godišnjaka Dositejev vrt
 
 

Promocija godišnjaka Dositejev vrt

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u sredu 19. aprila 2017. godine u 19 časova, biće održana promocija godišnjaka „Dositejev vrt“ zadužbine „Dositej Obradović“.

 

Zadužbina  „Dositej Obradović“  izdala je četvrti  broj godišnjaka  Dositejev vrt sa ciljem da pored svojih redovnih aktivnosti i na ovaj način popularizuje Dositejevo delo. Časopis  je namenjen publikovanju radova iz svih oblasti istraživanja Dositejevog dela i srpske kulture 18. veka kao i drugih kultura povezanih sa Dositejevim delovanjem.

Na promociji o četvrtom broju Godišnjaka, o aktuelnosti Dositejevog dela i inspirativnosti vremena u kojem je stvarao govoriće dr Dušan Ivanić, profesor emeritus sa Filološkog fakulteta u Beogradu, dr Tatjana Jovićević sa Instituta za književnost i umetnost, dr Maja Anđelković sa Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu i dr Dragana Vukićević sa Filološkog fakulteta u Beogradu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži