Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Izvršio samoubistvo zbog odluke o iseljenju iz kuće
 
 

Izvršio samoubistvo zbog odluke o iseljenju iz kuće

001Nakon neuspešnih međusobnih pregovora advokata, vođenih u prisustvu sudskih izvršitelja Osnovnog suda u Kragujevcu, neposredno pre sprovođenja sudske odluke iseljenja iz kuće u Kragujevcu, u ul. Crveno barjače br. 17, samoubistvo pucnjem iz pištolja, danas, oko 11,00 sati, izvršio je M. S. (57). Osnovni sud u Kragujevcu podneo je zahtev za pružanje policijske pomoći – asistencije radi iseljenja M. S. i članova njegove porodice iz kuće koja je bila pod hipotekom i kasnije oduzeta.

Pre nego što se otpočelo sa realizacijom pružanja asistencije, u kancelariji preduzeća ''Freon eko'', koja se nalazi u sklopu oduzete kuće, u prisustvu sudskih izvršitelja, pravni zastupnici M. S. i stranke iz Beograda (novog vlasnika) razgovarali su na temu odlaganja donete sudske odluke. U međuvremenu kćerki M. S. je pozlilo, pa je vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

Pošto su razgovori između pravnih zastupnika oko odlaganja iseljenja bili neuspešni, M. S. je u jednom trenutku ustao, ušao u kuću i iz pištolja, koji je posedovao po odobrenju, pucnjem u grudi izvršio samoubistvo.

Na lice mesta izašla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći koja je konstatovala smrt. Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika policije. Istražni sudija je naložio obdukciju.

This content has been locked. You can no longer post any comment.