Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Dejan Stojanović Keka umakao policiji u Brazilu
 
 

Dejan Stojanović Keka umakao policiji u Brazilu

djenova-foto-ap_fBEOGRAD - Dejan Stojanović Keka nije uhapšen u Brazilu - poslednja je informacija koja je kao rezultat akcije “Niva” na razbijanju međunarodnog kartela krijumčara kokaina prosleđena srpskoj policiji.

Ime vođe novobeogradskog kriminalnog klana, kako saznaje “Blic”, nalazi se na spisku naloga za privođenje Federalne policije Brazila i njemu je određen pritvor, ali u odsustvu.  

- Stojanović je u Brazilu uspeo da izbegne hapšenje. Kako, nije poznato, ali je sigurno da je uz Gorana Nešića Cige trebalo da bude ključna meta akcije brazilske policije. Još nemamo zvanične informacije kako je izbegao hapšenje - kaže za “Blic” izvor iz MUP Srbije. Naš sagovornik objašnjava da je do zabune oko navodnog Stojanovićevog hapšenja došlo jer je, prema prvim informacijama, i njegovo ime bilo na spisku koji je dostavljen našoj policiji.  

- Daljom razmenom informacija utvrđeno je da je Stojanoviću mera pritvora određena u odsustvu i da nije uhapšen - kaže naš izvor. On navodi i da će brazilska policija sada za Stojanovićem raspisati međunarodnu poternicu zbog organizovanja kriminalne grupe koja je iz Južne Amerike brodovima distribuirala velike količine kokaina na evropsko tržište.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.