Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Teško ubistvo u pokušaju
 
 

Teško ubistvo u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada i u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, uhapsili M. S. (41), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. M.S. se tereti da je juče, oko 12,30 sati, u Beogradskoj ulici u Kragujevcu, dvadesetdevetogodišnjem Kragujevčaninu u predelu stomaka i grudi nožem naneo tešku telesnu povredu opasnu po život.

 

Pokušaju ubistva prethodio je incident kada su osumnjičenog nožem i bejzbol palicom napali ovaj muškarac i još jedan mladić (28) i pokušali da mu oduzmu prsluk i motocikl kojim je upravljao. Nakon izvršenog krivičnog dela M. S. je motociklom pobegao u Kraljevo, gde je od poznanika nabavio automobil marke ''audi'', kojim je najverovatnije nameravao da pobegne u Crnu Goru, u čemu su ga sprečili pripadnici policije. Policija je pronašla motocikl i nož koji je, kako se sumnja, M. S. koristio prilikom izvršenja krivičnog dela.

Protiv povređenog muškarca, koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu, i napadača koji je bio sa njim a za kojim policija intenzivno traga, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju. M. S. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.