Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Niš: Vozač iz automobila pucao na ženu jer je zbog nje morao da uspori!?
 
 

Niš: Vozač iz automobila pucao na ženu jer je zbog nje morao da uspori!?

A. D. (35) iz Niša umalo je poginula nekoliko stotina metara od svoje kuće kad je nepoznati muškarac bez ikakvog razloga na nju ispalio hitac iz svog automobila.

Pomahnitali vozač „fijat stila“, koji se kretao brzinom od preko 150 kilometara na sat, na Bulevaru 12. februara naišao je na njen auto i, verovatno kivan što je morao da uspori, pucao u A. D.

Žena je pogođena u rame, a život joj je spasla metalna lajsna na prozoru auta, koja je rikošetirala metak. A. D. kaže da je prestravljena jer ne može da shvati da je osoba koju nikad u životu nije videla htela da je ubije.

- Pošla sam svojom „tojotom korolom“ do prodavnice da kupim hranu za decu. Iz moje ulice sam se uključila u kružni tok na Bulevaru 12. februar i baš sam izlazila iz njega kad se taj auto pojavio iza mene.

Čula sam kako mi svira i videla da mi se približava velikom brzinom. Prešla sam u desnu traku, a on se pojavio u levoj paralelno sa mnom – priča A. D. i nastavlja:

- Odjednom je staklo na mojim kolima puklo, krhotine su bile na sve strane, osećala sam ih i u ustima. Mislila sam da me je nečim gađao, nisam ni sanjala da je pucao sve dok nisam osetila bol u ramenu. Videla sam krv na rukavu i tek tad sam shvatila da sam ranjena.

Neki momci, koji su se tu slučajno zatekli, pozvali su Hitnu pomoć, pa sam prebačena u bolnicu, gde su mi iz ramena izvadili metak.

Kako saznajemo u policiji, u toku je intenzivna potraga za napadačem.

Izvor:Kurir

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži