Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Nezapamćen masakr kod Mladenovca
 
 

Nezapamćen masakr kod Mladenovca

Lj. B. je rano jutros u Velikoj Ivanči kod Mladenovca iz vatrenog oružja ubio trinaest osoba u pet kuća, pokušao da ubije suprugu i sebe, a lekari Urgentnog centra se bore za njegov i život njegove supruge.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je ubistvo 13 osoba u Velikoj Ivanči najverovatnije počinio Lj. B. (60), da motivi tog zločina nisu poznati i da je patrola policije sprečila dalja ubistva dolaskom na lice mesta.

On je precizirao da su sva lica ubijena na spavanju iz pištolja CZ 88, da se za sada ne zna šta je motiv i da bi se, najverovatnije, ubistva nastavila da ga na neki način patrola policije nije sprečila kada je stigla na lice mesta.

Veljović je novinarima okupljenim u Velikoj Ivanči rekao da je Lj. B. u tom selu ubio 13 osoba, u pet sati ujutru i da se u Urgentnom centru u Beogradu za život bore dve osobe.

Zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima tako što je Lj. B. išao od kuće do kuće gde je ubijao svoje komšije. Ubistvo je izvršeno iz pištolja za koji je, tvrdi policija, imao dozvolu.

Iiz vatrenog oružja ubio šest žena, šest muškaraca i jednog dvogodišnjeg dečaka, a potom je pokušao da ubije ženu i sebe.

Inače, Velika Ivanča se nalazi između Mladenovca i Topole.

 

 

Izvor: Beta, Tanjug

Foto: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.