Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Iseljena porodica biznismena samoubice
 
 

Iseljena porodica biznismena samoubice

prinudno iseljavanjeSudski izvršitelji uz asistenciju policije iselili su jutros iz porodične kuće u Kragujevcu Miru Stevanović, suprugu kragujevačkog biznismena Milana Stevanovića, koji se 1. februara ubio zbog duga od 25.000 evra. Više policijskih vozila, kola hitne pomoći i petanestak pripadnika policije jutros je u 9.00 časova sprečavalo prilaz kući u Ulici crvenog barjačeta broj 17. Ekipa Hitne pomoći su Mirinu kćerku Natašu prebacili u Klinički centar, a Mira Stevanović je kuću napustila desetak minuta kasnije u policijskim kolima, javili su beogradski mediji.

Stvari iz kuće su izneli pripadnici privatnog obezbeđenja.

Kragujevački biznismen Milan Stevanović ubio se 1. februara ove godine u toj kući u trenutku kada su njoj boravili sudski izvršitelji, koji su došli da ga isele iz kuće.

On je iskoristio trenutak nepažnje i posle pregovora sa izvršiteljima otišao u susednu sobu, gde se ubio se zbog plenidbe kuće.

Njemu je pre dve godine stigao na naplatu kredit koji je podigao od Fonda za razvoj Srbije.

Izmirio je polovinu, a za dug od 25.000 evra tražio reprogram.

Banka je u međuvremenu aktivirala hipoteku na kuću, i prodala je za oko 120.000 evra, sedam puta nižoj ceni od one koju je procenio nezavisni veštak.

Izvor: Mondo

This content has been locked. You can no longer post any comment.