Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Novi prilaz gradu i Fijatovim kooperantima
 
 

Novi prilaz gradu i Fijatovim kooperantima

vladimira rolovicaU Kragujevcu je, posle rekonstrukcije, za saobraćaj otvoren deo Ulice Vladimira Rolovića. Budući da je ovaj deo ulice proširen na 13 metara, saobraćaj se sada odvija u četiri kolovozne trake, pa je tako omogućen i nesmetan prolaz transportnim vozilima FAS-a prema kooperantima u Grošnici. Ulica Vladimira Rolovića rekonstruisana je u dužini od 350 metara, u delu od Beogradske do Avalske ulice.

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović na otvaranju je rekao da je reč o značajnom prilazu gradu sa autoputa, ali i o veoma važnom prilazu Fijatovim kooperantima iz ovog pravca, jer od crkve na Aerodromu postoji zeleni talas i prolazak kamiona sve do Zvezde i skretanja do Fijatove fabrike i do skretanja u Grošnici za njegove kooperante.

- Iako je ovo bila obaveza Vlade Republike Srbije, kompletne radove finansirao je grad Kragujevac, s tim što ćemo zbog veoma lošeg stanja, probati da od vlade dobijemo sredstva za rekonstrukciju donjeg dela saobraćajnica, jer spajanjem Petrovačke magistrale, koja je veoma blizu Ulici slobode, treba očekivati još jedan ulazak u grad, koji će omogućiti nesmetan prolaz šleperima i prilaz Gradu kakav svi želimo - rekao je Stevanović.

Otvaranju je prisustvovao i generalni direktor kompanije FAS Đuzepe Antonijo Ferara. 

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži