Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gde proslaviti Novu godinu?
 
 

Gde proslaviti Novu godinu?

nova god docekIako nam to vremenske prilike ne nagovešatavju do kraja ove godine ostalo nam je još samo dve nedelje. Da li ćemo i kako dočekati Novu 2012-tu obzirom na najvajeni drugi talas ekonomske krize, videćemo. U svakom slučaju ugostitelji se pripremaju. Ako izuzmemo doček na otvorenom na gradskim trgovima najviše ljudi na jednom mestu prošle godine je bilo na ''Šumadija sajmu''. I ove godine u hali sajmišta biće uređen prostor za oko 700 gostiju za koje će u novogodišnjoj noći biti pripremeljen švedski sto i otvoren šank.

Oni koji vole klasičan doček u nekom od restorana mogu da se odluče i za tradicionalni odlazak u Hotel ''Kragujevac'' po nešto nižoj ceni. Inače iako se hotel potpuno renovira, za najluđu noć sve će biti spremno.

Pored restorana i kafana, Nova godina će kao što je to uobičajeno biti sačekana i u mnogobrojnim kafićima i noćnim klubovima. Cene će biti ili na nivou prošlogodišnjih ili čak i niže. Uglavnom, ponuda postoji, a na vama je da u skladu sa mogućnostima se odlučite ili za kućnu varijantu ili izlazak za najluđu noć.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.