Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kreativno i zabavno leto za najmlađe
 
 

Kreativno i zabavno leto za najmlađe

zabavaUdruženje mladih entuzijasta Kragujevca organizuje letnji kamp pod nazivom "U iMe dEtinjstva", u periodu od 15. – 28. avgusta, u Velikom parku, koji je posvećen našim najmlađim sugrađanima.

U nameri da đaci što korisnije provedu vreme do završetka raspusta, organizatori kampa žele da pokrenu društveni aktivizam i tako učine zanimljivim leto u gradu. 

Kamp će se realizovati u dva termina dnevno. Prepodnevni časovi biće rezervisani za kreativne radionice kojima će se deci pružati mogućnosti otkrivanja do sada skrivenih talenata, proširivanja znanja iz oblasti za koje su zainteresovani, utvrđivanja i učenja novih stvari. Neke od planiranih radionica biće: engleski jezik, muzička škola, pozorištance, umetnost grafita, škola slikanja, evolucija, mali entuzijasti.

Termini radionica su od 10 do 13 časova.

U popodnevnim časovima za učesnike kampa će u prvoj nedelji biti priređene Igre bez granica, a u drugoj nedelji razni edukativno - zabavni programi. U prvoj nedelji mališani će imati priliku da se oprobaju u timskim igrama, muzičkim igrama ili da budu deo pobedničkog tima na turniru "Između dve vatre". Tokom prve nedelje dolaze i gosti iz Centra za Rekreaciju i Animaciju "Mini Klub" iz Novog Sada. Već na početku druge nedelje najmlađe očekuje maskenbal, zatim poseta Centra za promociju nauke iz Beograda koji dovoze Mobilni planetarijum i vrlo zanimljiva Matematička radionica, Prezentacija sportova, Veče plesova i na samom kraju "Put oko sveta".

Celokupan popodnevni program je rezervisan za termin od 17 do 20 časova.

Sve aktivnosti i radionice su dostupne svima i to potpuno besplatno.

Bitno je sa sobom poneti samo malo vedrog duha i entuzijazma", kaže Nina Uraković, PR organizacije.

Grupa mladih Kragujevčana je osnovala Udruženje mladih entuzijasta 2009.godine sa željom da kroz aktivnosti udruženja doprinesu mladalačkom aktivizmu, promovišu prave društvene vrednosti i razviju sopstvene potencijale. Danas organizacija broji 18 članova koji svojim radom pokušavaju da ulepšaju svakodnevicu građana u Kragujevcu.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži