Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopštenje PU Kragujevac u vezi snimanja prvenstvene fudbalske utakmice FK "Radnički 1923" - FK "Novi Pzar"
 
 

Saopštenje PU Kragujevac u vezi snimanja prvenstvene fudbalske utakmice FK "Radnički 1923" - FK "Novi Pzar"

0001Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će, u skladu sa članom 69. st. 3. Zakona o policiji, snimati video kamerama i fotografisati učesnike prvenstvene fudbalske utakmice Jelen Super lige Srbije, između FK ''Radnički 1923'' iz Kragujevca i FK ''Novi Pazar'', koja će biti odigrana na Gradskom stadionu ''Čika Dača'' u Kragujevcu, 17. avgusta 2012. godine, sa početkom u 17,30 časova.

Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce, posebno navijačke grupe, da sportski i korektno bodre svoj klub. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži