Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Prezentacija programa “Pokreni se za posao“ u Čačku
 
 

Prezentacija programa “Pokreni se za posao“ u Čačku

Danas je izvršni direktor Marketing Koncept grupe i lider poslovnog kluba KUM, Stefan Svičević Koncept, posetio Čačak tačnije prisustvovao prezentaciji programa pod nazivom Pokreni se za posao. Od 13 sati u ulici Nikole Tesle 42 gde se nalazi Naučno tehnološki park, održana je jedna od prezentacija pomenutog programa.

 

Tokom februara se širom Srbije održavaju prezentacije programa „Pokreni se za posao“ na kojima će svi zainteresovani moći da se iz prve ruke informišu o uslovima učešća na konkursu, kao i svemu onome što ovaj jedinstveni program podrške preduzetništvu pruža svojim učesnicima. #PokreniPosao tim zainteresovanima pruža dodatne smernice i objašnjenja za popunjavanje biznis plana. Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti.

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;

poslovne i stručne obuke;

stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Konkurs za novi, deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“ kојi sprovodi udruženje ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji traje do 15. marta.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži