Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Odluka o povlačenju već uplaćenog novca
 
 

Odluka o povlačenju već uplaćenog novca

Odbor Sindikalne organizacije Zastava oružje, na sednici održanoj 9. februara 2018. godine osudio je današnji potez rukovodstva fabrike i Nadzornog odbora da već uplaćen novac po osnovu bonusa u visini od 10.000 dinara povuče sa bankarskih računa radnika fabrike.

Ovakva odluka rukovodstva i Nadzornog odbora se dogodila pred zadušnice kada svi pravoslavni hrišćani obeležavaju sećanje na svoje preminule i kada je svim radnicima bio preko potreban novac kako bi pomen na svoje bližnje obeležili na dostojanstven način. Odluka o povlačenju već uplaćenog novca je izazvala ogromno nezadovoljstvo zaposlenih i radnici fabrike ovakav čin ocenjuju kao akt provokacije i produbljivanja već postojećih sukoba između rukovodstva, Uprave i zaposlenih.

Zbog velike ogorčenosti radnika u ponedeljak u 8 časova održaće se zbor ispred zgrade Sindikata gde će zaposleni biti upoznati sa najnovijim događanjima i do sada nezabeleženom provokacijom od strane rukovodnih i upravljačkih struktura.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži