Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Grupacija Trigano evropski lider u proizvodnji i prodaji autoprikolica
 
 

Grupacija Trigano evropski lider u proizvodnji i prodaji autoprikolica

Trigano prikolice d.o.o je u 2017. godini, uspešno plasirala svoje lake auto prikolice na domaće tržište. Mreža ovlašćenih predstavnika je proširena na celu Srbiju.

 

U ovoj godini nastavlja se širenje mreže i van Srbije, tako da su već u januaru pokrenuli Bosnu, Crnu Goru i Sloveniju. Cilj je širenje mreže na sve okolne zemlje. Takođe nastavljaju i širenje asortimana proizoda, na osnovu zahteva i potreba kupaca.

U narednom periodu pojaviće se 4 nova modela prikolica: šlep prikolica, prikolica od 3m, kao i 2 modela za čamac. Za sve dodatne informacije možete posetiti sajt Trigano prikolice, posetiti komapniju ili nekog od zvaničnih predstavnika kompanije.

foto: Pešački prelaz (arhiva) i Trigano prikolice prodajni tim na Šumadija sajmu

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži