Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Čekajući finansijsku injekciju
 
 

Čekajući finansijsku injekciju

Sve ukazuje na to da je Grupaciji Fijat-Krajsler potrebna dodatna finansijska injekcija za razvijanje programa proizvodnje samoupravljajućih i automobila na električni pogon. To, međutim, tvrde upućeni, nikako ne znači da je menadžment ove grupacije spreman na „rasprodaju“ vodećih brendova, ili cele kompanije.

 

Utoliko pre što FCA grupacija, inače sedmi po veličini proizvođač automobila u svetu, beleži dobre poslovne rezultate u svim svojim fabrikama, kako u Evropi, tako i u Severnoj i Južnoj Americi. Razlog više da se ne ulazi u poslovne avanture sa nedovoljno poznatim i pouzdanim kineskim kompanijama, poput Grejt vol motorsa koja je, uzgred, svojevremeno bila zainteresovana i za kupovinu kragujevačke Zastave o čemu se spekulisalo u različitim medijskim navođenjima.

foto: Testovi automobila

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži