Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Budućnost za 5 - StartUp karavan
 
 

Budućnost za 5 - StartUp karavan

U okviru velikog nacionalnog projekta za mlade „Budućnost #za5“ iz Kragujevca je krenuo „StartUp karavan #za5“ kojim će do kraja maja biti obuhvaćeno još četiri grada u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Niš i Subotica.

 

“U Srbiji se svaka peta osoba uzrasta od 15-24 godine ubraja u kategoriju „NEET“ (nije zaposlena, nije u sistemu obrazovanja, niti se usavršava), te je edukacija na temu preduzetništva i ohrabrivanje mladih ljudi da i sami postanu preduzetnici od izuzetnog značaja za čitavu ekonomiju naše zemlje.” – istakla je Ana Stojanović, rukovodilac Centra za dualno obrazovanje Privredne komore Srbije. Kako bi se se studentima i srednjoškolcima na interaktivan i zanimljiv način približila ideja o preduzetništvu i osnovnim koracima za osnivanje i vođenje sopstvenog poslovanja, organizuju se radionice “StartUp karavan #za5”.

Njihov cilj je da edukuje i ohrabri mlade da preduzmu inicijativu i pokrenu sopstveni biznis.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži