Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Akvica oaza dečje radosti
 
 

Akvica oaza dečje radosti

Predškolska ustanova Akvica u Kragujevcu nalazi se u naselju Aerodrom u ulici Avalska 47 telefon 065 3534 866 vodi najbolju moguću brigu o deci i njihovom pravilnom rastu i razvoju bazirajući se na najkvalitetnijim programima rada, savremenim i najmodernijim uslovima za boravak dece.Timskim radom zaposleni u Akvici čine da vrtić bude mesto druženja igre, zabave mesto gde se raste uči razvija i voli.

 

Šta Akvica nudi:

- Negu dece odžavanje lične higijene, potrebe za snom hranom boravkom na svezem vazduhu i higijene sredine.

- Pravilnu ishranu prilagođenu potrebama dece

- Preventivnu zdravstvenu zastitu

- Vaspitno obrazovni rad u adaptiranim i podsticajnim prostorijama

- Nastava u prirodi

- Sporske igre svakoga dana

- Učenje Nemačkog jezika

- Učenje Engleskog jezika

U jaslama rade medicinske sestre vaspitači koje su kroz svoje bazično obrazovanje, iskustvo i stručno usavršavanje edukovane i kompetenetne za rad sa decom u jaslicama. Sa decom od tri godine do polaska u školu rade vaspitači. Zajedno sa stručnim timom Ustanove planira se realizuje i unpaređuje rad sa decom. U predskolskoj ustanovi Akvica zaposleni su medicinske sestre, vaspitači, pedagog, stručni saradnici i direktor.

ZAPLOVITE SA AKVICOM U MAGIČNI SVET ODRASTANJA

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži