Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Besplatni preventivni pregledi stanovništva u Kliničkom centru Kragujevac
 
 

Besplatni preventivni pregledi stanovništva u Kliničkom centru Kragujevac

Podržavajući permanentnu akciju Ministarstva zdravlja Republike Srbije u cilju smanjenja hroničnih nezaraznih bolesti, Klinički centar Kragujevac organizuje besplatne preventivne preglede u nedelju, 17. septembra 2017. godine, u periodu od 8:00 do 16:00 sati.

 

Pregledi će biti obavljani u prostorijama ambulanti Klinike za internu medicinu (suteren zgrade), po predviđenom rasporedu. Pozivamo sve građane Kragujevca i Šumadije da besplatno, sa ili bez zdravstvene legitimacije, urade preventivni pregled svog zdravlja, koji će obuhvatiti: kontrolu krvnog pritiska, EKG, kontrolu šećera u krvi i opšti internistički pregled. Preglede će obavljati lekari specijalisti i subspecijalisti Kliničkog centra Kragujevac.

Besplatni pregledi, analize krvi kao i sajamski popusti na Šumadija sajmu. Ne propustite ovogodišnji Sajam zdravlja 15. i 16. septembra.

 

Portal ZdravaSumadija.rs sa svojim predstavnicima vas očekuje na ovogodišnjem sajmu sa porukom – Živeti zdravo, živeti dugo, sami odlučujemo!

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži