Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Google: Samo tako nastavite, širite pozitivan uticaj globalno
 
 

Google: Samo tako nastavite, širite pozitivan uticaj globalno

Kreator poslovnog kluba KUM i lokalni vodič, Stefan Svičević, primio je poruku od strane globalnog Google tima lokalnih vodiča o skorašnjem doprinosu pomenutom programu i to direktno iz amfiteatra Googleplex-a saznaje neformalna grupa novinara Intervjuer-a. U ovom trenutku 123.000 pregleda dodatih fotografija mesta, na stotine odgovorenih pitanja i recenzija koje su pomogle ljudima širom sveta izjavio je Svičević za Kragujevac Online.

 

U kampanji lokalnih vodiča Google kompanije pod nazivom ''Bolji svet za osobe u kolicima'' kragujevački vodiči su značajno doprineli odgovorima na pitanja o posedovanju adekvatnog prilaza za osobe u kolicima.

Podsećamo da je poslovni klub KUM deo globalnog programa Lokalnih vodiča Google kompanije još od prošle godine po odlasku predstavnika na Kipar. Uz poruku samo tako nastavite Google tim bodri ne samo predstavnike poslovnog kluba nego i sve lokalne vodiče da nastave sa doprinosima. Pogledajte na portalu Mojvikend.rs više o programu Local Guides.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži