Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Raspisan oglas za načelnike uprava
 
 

Raspisan oglas za načelnike uprava

skupstina-grada-kragujevacNačelnici Gradske uprave za finansije i Gradske poreske uprave biće izabrani putem javnog konkursa. Rok za prijavu je svega pet dana.

Na osnovu odluke Gradskog veća, raspisan je javni oglas za izbor načelnika kragujevačkih uprava za finansije i poreze.

Prema navedenim uslovima, šansu da budu izabrani imaju kandidati koji su završili ekonomski fakultet (za finansije), odnosno ekonomski ili pravni (za poreze), koji pored ispunjavanja opštih uslova, treba da imaju i najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Način prijave je uobičajen, kovertirana kompletna dokumentacija treba da se dostavi Gradskom veću, sa naznakom za koje mesto se konkuriše, a to može da se učini lično, predajom na Prijemni šalter u prizemlju Skupštine grada, ili poštom. Rezultati će biti poznati najkasnije za 15 dana od objavljivanja oglasa.

Rok za prijavu, međutim, nije jasno naznačen. Navedeno da oglas traje pet dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja, ali ne i u kojim i kada će to biti, odnosno da li je možda već bilo. Poznato je jedino da odluka Gradskog veća datira od 10. decembra, ali to ne podrazumeva da je tada objavljen i oglas.

Imajući u vidu da je potrebno prikupiti obimnu dokumentaciju, a da ceo konkurs traje svega pet dana, zainteresovani kandidati moraće nekako sami detaljnije da se raspitaju na način koji smatraju da je prikladan.

Kontakt telefoni za informacije, takođe nisu navedeni, dok opšte i posebne uslove konkursa možete pogledati ovde.

O izboru će odlučivati Komisija, a načelnici se biraju na period od pet godina, počevši od 1. januara 2014. godine.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.