Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Kreativna vizualizacija - korak ka cilju
 
 

Kreativna vizualizacija - korak ka cilju

Kreirajte život pomoću moći imaginacije ili još bolje vizualizujte vlastiti uspeh. Svi znamo da ukoliko nesto ''jako'' zelimo to nam se i ostvari. Šta zapravo postižemo kreativnom - vizualizacijom?

 

 

Ako nešto dovoljno želimo i to vizualizujemo u našim mislima, događaji počinju da se kreću u željenom smeru. Kod vizalizacije potrebno je želju ''oplemeniti'' pozitivnom mišlju i onda događaj počinje da se ostvaruje. Ako ovo ponovimo više puta na dan kažu da se vizualizovano ostvaruje. Naučnici smatraju da je to prirodan proces koji se oslanja na kvantnu fiziku. Ljudi koji praktikuju vizualizaciju kažu da daje rezultate ali ne znaju kako. Počinjemo da vizualizovano privlačimo, prijatelje, posao, željeni događaj, stvar, itd...

Zvuči fantastično, posebno ako se primeni na današnju kupovinu. Samo zamislite kako kupujete najnoviji laptop, skupocene čizme, jaknu ili jednostavno zamislite punu potrošačku korpu Vama omiljenih proizvoda. Jeste da ćete kada prođe mašta shvatiti da to ne funkcioniše tako lako, ali vremenom kada sagledate da sve što ste u prošlosti jako želeli nekako se ostvarilo.

Zamislite, moguće je!

 

Izvor: mconcept.biz

Foto: delphianalytics.ie

This content has been locked. You can no longer post any comment.