Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri Film STADO snimljen sa odgovornošću glumačke profesije i porukom za sve druge
 
 

Film STADO snimljen sa odgovornošću glumačke profesije i porukom za sve druge

Film, „Stado“ je rediteljski prvenac Nikole Koja, u kojem glavnu glumačku četvorku zajedno sa Kojom čine Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković. Ekipa portala KragujevacOnline.rs sa Intervjuerom i fotoreporterom Jovanom Vukomanovićem prisustvovali su premijeri sa ostalim kolegama iz novinarske profesije i razgovarali sa glumicom Vesnom Trivalić.

 

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Iako je ovo film koji se tiče glumačke profesije ona je model i za sve druge rekla je Vesna Trivalić. Poznata srpska glumica je na pitanje novinara kakav je bio Nikola Kojo prema kolegama tokom snimanja izjavila:

S' obzirom da je ovo Kojin rediteljski film prvenac u početku mi je trebalo malo vremena da se naviknem. Mi smo već 30 godina glumci i igramo različite uloge, on je ovoga puta imao i rediteljsku. Pored tolikih decenija prijateljstva i toga što imamo već familijarne odnose, mene je zadivila sila koju je on kao tih reditelj prikazao. On je vredan, istrajan, nežan i veliki prijatelj.

foto: Jovan Vukomanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži