Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Kako upravljati vodovodom i Bistra voda filterom
 
 

Kako upravljati vodovodom i Bistra voda filterom

Osamnaest vodovodnih preduzeća Srbije predstavilo je u Kragujevcu projekat "Upravljanje infrastrukturnim sredstvima" kojim se obezbeđuje tehnička podrška u sedamdeset izabranih vodovodnih preduzeća iz Srbije i čitavog regiona.

 

Bistra voda Omega filter za prečišćavanje vode iz gradske mreže

Projekat ima tri faze obuke: prva faza tehničke podrške je u toku, u drugoj fazi će se raditi na registraciji kvarova, a u trećoj na analizi baze potrošača i infrastrukturnom planiranju. Projekat je počeo 2017. godine i trajaće do 2019. godine. U prvoj godini realizacije učestvuje 31 vodovod - četrnaest iz Srbije, pet iz Crne Gore, dva iz Makedonije i deset iz Bosne i Hercegovine.

Stručno osoblje iz vodovoda učesnika biće uključeno u aktivnosti, radionice, konverziju podataka, obuke, posete AM centru, podršku vodovodima i dodatne IAM usluge.

Saznajte kako se lako upravlja Bistra voda - Omega filterom za vodu koji je dobio naziv upravo po vodi koju nam daruje. Proizvod je izrađen od prvoklasnog materijala korišćenjem naprednih tehnologija uz bezbedni sistem izrade i sa ekološkim materijalima. Eliminisanje troškova kupovine vode za piće, jednostavna i bezbedna upotreba filtera na bazi nano tehnologije, pitkos i ispravnost koju je potvrdio Mendeljejev institut u Moskvi su samo neke od prednosti. Pogledajte detaljnije online brošuru na zvaničnom sajtu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži