Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Noć istraživača u 11 gradova Srbije
 
 

Noć istraživača u 11 gradova Srbije

U okviru ReFocuS projekta, migracije će biti glavna tema Noći istraživača, 29. septembra od 17 do 22 časa, u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Pirotu, Petnici, Inđiji i Požarevcu.

 

Osmo izdanje manifestacije Noć istraživača pod sloganom "Znanje na prvi pogled" biće održano 29. septembra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Pirotu, Požarevcu, Petnici, Inđiji, Zrenjaninu, Šapcu i Subotici. Istovremeno, 12. po redu Noć istraživača biće centralni događaj u 250 evropskih gradova.

Na konferenciji za novinare, održanoj u zgradi Rektorata novosadskog Univerziteta, o detaljima programa u svakom gradu, govorili su Tanja Adnađević, koordinator projekta “ReFocuS” Noć istraživača, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković” Univerzitet u Beogradu, Marko Grković, direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture Kragujevac, Aleksandra Pavlović, vanredni profesor PMF Niš i Tijana Prodanović, redovni profesor PMF, Novi Sad.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži