Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Prepuno Dečije pozorište u Domu Samoupravljača
 
 

Prepuno Dečije pozorište u Domu Samoupravljača

Svako ko je pre više godina primetio tri simpatična i duhovita čoveka na tv programu vojvođanske televizije, u kratkom terminu, koncizno i satirično predstavljajući razne situacije iz arhivskog odeljenja - odsek Državnog posla, sa radošću je dočekao vest da će ova sada već čuvena trojka gostovati po celoj Srbiji. Kragujevac je večeras 15.11.2018. godine, ugostio predstavu "Državni posao", sa njihova tri autentična lika - Boškića, Dragana Jove Torbicu i Čvarkova.

U nešto više od sat i po vremena uspeli su da dovedu gledaoce do suza. Dokazali su da je dobar humor lek i da su satira i šala nešto što svemu daje drugi smisao. Prepuno Dečije pozorište u Domu Samoupravljača u Kragujevcu, ovacijama i gromoglasnim aplauzom pozdravilo je talentovane glumce, i njihovu ideju o prikazivanju napretka "arhivskog odeljenja" kroz poglavlja, paralelno sa poglavljima koje kao drzava "otvaramo" ka boljem putu, zvanom EU.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži