Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Predstavljanje foto-monografije "Duša Srbije-Šumadija i Pomoravlje"
 
 

Predstavljanje foto-monografije "Duša Srbije-Šumadija i Pomoravlje"

Narodna biblioteka «Sveti Sava» organizuje predstavljanje foto-monografije “Duša Srbije - Šumadija i Pomoravlje“ Predraga Cileta Mihailovića i Zorana Petrovića.

 

Knjiga je izašla ove godine u izdanju Društva istoričara Šumadije i sadrži 250 autentičnih fotografija kulturnog nasleđa, istorijskih tragova i lepota današnje Šumadije i Pomoravlja. Autori su stari saradnici, a materijal je plod višegodišnjeg rada u kulturi i medijima. U knjizi je veoma zastupljena i Opština Aranđelovac, a fotografije prati tekst na srpskom i engleskom jeziku. Pored autora, koji su ujedno i najnagrađivaniji fotografi u ovom delu Srbije - Predraga Cileta Mihailovića i Zorana Petrovića, o knjizi govore Miodrag Stojilović, autor pratećeg teksta i Mirko Demić, književnik i direktor Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“.

Predstavljanje foto-monografije „Duša Srbije“ je u četvrtak 15. novembra 2018. godine u 19 časova u čitaonici Biblioteke.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži