Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Sajam građevinarstva od 9. do 11. februara u Kragujevcu
 
 

Sajam građevinarstva od 9. do 11. februara u Kragujevcu

Na Šumadija sajmu od 9. do 11. februara pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca biće otvoren Sajam građevinarstva, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u Biznis medija centru Šumadija sajma, prenosi zvaničan sajt grada.

 

Posle dve godine pauze uspeli smo da u kalendar sajmova vratimo i sajam građevinarstva kao jednu od značajnijih manifestacija za grad i građane Kragujevca. Na sajmu će se predstaviti više od 40 izlagača koji će ponuditi usluge sa sajamskim popustima, a u okviru sajma održaće se i mini sajam bele tehnike, keramike i vodoinstalacionog materijala Kerabel – rekao je Zoran Nedeljković, direktor Šumadija sajma.

U okviru pratećeg programa Sajma građevinarstva u prostorijama Medija centra održaće se prezentacije na temu procedura za pripremu potrebne tehničke dokumentacije, izbora adekvatnih tehničko-tehnoloških rešenja za preradu otpadnih voda, korišćenje drvene biomase kao i primene novih tehnologija u građevinarstvu, izgradnje objekata u ITONG sistemu gradnje, najavljeno je na konferenciji.

Radno vreme sajma u petak i subotu, 9. i 10. februara biće od 10 do 18 časova, u nedelju 11. februara biće otvoren do 16 sati, a ulaz i parking za posetioce je slobodan.

foto: ID Brković, ulica Dragoljuba Milovanovića Bene Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži