Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Redovna sednica Šumadijskog upravnog okruga
 
 

Redovna sednica Šumadijskog upravnog okruga

Obaveštavamo Vas da će dana dana 25.12.2017.godine (ponedeljak) biti održana 5. redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga. Sednica se održava u sali Šumadijskog upravnog okruga (ul. Save Kovačevića br. 7), sa početkom u 09.30 časova.

Za sednicu se predlaže sledeći

D N E V N I R E D

1. Usvajanje Zapisnika sa sednice Okružnog štaba za vanredne situacije održane dana 10.11.2017.godine.

2. Razmatranje i usvajanje predloga izveštaja o radu Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga za 2017.godinu i predloga Godišnjeg plana rada Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga za 2018. godinu.

3. Razmatranje izveštaja o sprovedenim radovima na vodotokovima I.i II. reda sa područja Šumadiskog upravnog okruga u 2017. godini.

4. Razmatranje Izveštaja lokalnih samouprava o planiranim i utrošenim novčanim sredstvima u 2017.godini za potrebe zaštite i spasavanja.

5. Upoznavanje Štaba za vanredne situacije sa zakonskom regulativom iz oblasti vanrednih situacija donetom tokom godine.

6. Razno.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži