Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug “Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma”
 
 

“Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma”

Na Šumadija sajmu se u periodu od 24. do 26. novembra 2017. Godine tradicionalno održava “Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma”.

Drvo česma na imanju ''Hajduk Stanko'' u Bečevici

Ove godine na devetom po redu “ Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma”, kao i petom “ Sajmu zimnice”, a u cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, predstaviće se brojni izlagači, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2017/2018, kao i leto 2018, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije, destilerije i dr.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji, a tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:

1. Najuspešnija promocija

2. Najuređeniji izlagački prostor

3. Najbolji promo materijal

foto: Drvo česma na imanju ''Hajduk Stanko'' u Bečevici

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži