Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug KUM: Sajam zdravlja 2017 uspešno organizovan
 
 

KUM: Sajam zdravlja 2017 uspešno organizovan

Na kragujevačkom Šumadija sajmu, organizovan je uspešno drugi po redu Sajam zdravlja, koji uz podršku grada Kragujevca organizuje Dream factory.

 

Sajam je otvorila dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu koja se zahvalila svim zdravstvenim ustanovima i partnerskim organizacijama koje su pomogle da se ovaj sajam održi i najavila otvaranje Centra za palijativnu negu pri Gerontološkom centru, kao nove usluge u sistemi zdravstvene i socijalne zaštite.

Lider poslovnog kluba KUM - Kluba Uspešnih Menadžera, Stefan Svičević, ocenio je sajam kao uspešno organizovan i poručio građanima da čuvaju zdravlje po principu bolje sprečiti nego lečiti. Ove godine na sajmu su se pojavili predstavnici portala ZdravaSumadija.rs koji su prisutnima na štandu izložili dva 100 posto organska proizvoda domaće proizvodnje: Mystery ulje za negu lica i podmlađivanje kože kao i prirodne sapune (miris lavande) sa dodatkom surutke od kozijeg mleka. Posetioci su mogli kupiti proizvode po sajamskim promo cenama.

Živeti zdravo, živeti dugo, sami odlučujemo!

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži