Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Vodička tura i poseta levačkim manastirima
 
 

Vodička tura i poseta levačkim manastirima

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” će u subotu, 12. avgusta, organizovati još jednu vodičku turu za sugrađane i druge zaiteresovane goste, a cilj je poseta manastirima u Levačkom kraju – Denkovcu, Raletincu i Sarincu. Učesnici ture će, kroz priču turističkog vodiča Gradske turističke organizacije, moći nešto više da saznaju o istorijskim, kulturnim i prirodnim znamenitostima kraja kroz koji se prolazi na putu ka manastirima, o selima i njihovom nastanku, kao i o samim manastirima.

 

Jedan deo priče će biti posvećen i Liparu, za koji je vodička tura već organizovana, u junu ove godine. Autobus sa učesnicima ture će poći u 11 sati sa trga kod Krsta, a povratak je predviđen oko 16 sati.

Zainteresovani mogu da kupe karte u Turističkom informativnom centru (TIC-u), na platou Robne kuće, a detaljnije informacije mogu dobiti pozivom na telefon 335-302.

foto: Slavica Jovanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži