Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Obaveštenje o uništavanju NUS-a 18.05.2017.
 
 

Obaveštenje o uništavanju NUS-a 18.05.2017.

U cilju sprovođenja mera zaštite i spasavanja stanovništva i materijalnih i kulturnih dobara od neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS-a) u miru, obaveštavamo Vas da će dana 18.05..2017. godine tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) Uprave za civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije izvršiti preuzimanje, transport i uništavanje NUS-a, koji je pronađen na teritoriji grada Kragujevca Topola.

 

Preuzimanje pronađenih ubojnih sredstava izvršiće se dana 18.05.2017. godine oko 10:00 časova na lokaciji „Tenkodrom“ u Kragujevcu u ul. Vladimira Rolovića bb. Mesto za uništavanje ubojnih sredstava odrediće tim za uništavanje NUS-a. U skladu sa propisima i pravilima postupanja sa NUS-om, tim za uništavanje NUS-a sarađivaće sa pripadnicima Policijske uprave, službe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć kao i pripadnicima Vatrogasno-spasilačke brigade Kragujevac.

foto: mup.gov.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži