Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Nikolina Pišek u seriji o Šeherezadi
 
 

Nikolina Pišek u seriji o Šeherezadi

nikolina-pisek-01_fHrvatska zvezda i bivša voditeljka “Operacije trijumf” Nikolina Pišek odlučila je da se ozbiljno posveti glumačkoj profesiji, pa ćemo je uskoro gledati u hrvatskoj verziji hit serije “Šeherezada”.  Lepa voditeljka ne prestaje da iznenađuje svojim talentima, pa se tako do sada oprobala kao dizajnerka, glumica i pevačica.

Izgleda da joj gluma najbolje ide od ruke s obzirom na to da je nedavno, kako prenose hrvatski mediji, potpisala ugovor za hrvatsku seriju koja će biti tamošnja verzija svetski popularne turske serije “Šeherezada”.

Inače, Nikolina je nedavno završila snimanje popularne serije “Najbolje godine” koja se trenutno kod nas prikazuje na B92. Umesto da glumi lepoticu na kakvu smo se navikli, Nikolina glumi izboranu alkoholičarku.

- Time sam se odmorila. Uopšte nisam koristila puder, već su mi samo dodali bore, masnice i ožiljke. Navikla sam se na taj lik i uživela se u njega, pa mi nije bilo strano da takva odem do prodavnice. Svi su me u kraju znali i nisu se čudili - rekla je Nikolina.

Izvor: Vesti

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.