Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Hit frizure za proleće: Pogledajte koji su najnoviji trendovi
 
 

Hit frizure za proleće: Pogledajte koji su najnoviji trendovi

Poznate dame promovisale su moderne frizure na crvenom tepihu brojnih filmskih i muzičkih događaja, a neke od trendova videli smo i na revijama čuvenih dizajnera. Evo šta će ovog proleća biti atuelno.

ROKENROL TALASI

Stručnjaci za kosu i frizure inspiraciju su pronašli u devedesetim i grandžu – pa je tako kosa poprimila pomalo divlji, valoviti i raščupani izgled. Kako napraviti ovu frizuru? To, naravno, zavisi od vaše kose i njene teksture. Ako imate neposlušnu kosu koja "strši" svaka na svoju stranu – sada više ne morate da se trudite da je ukrotite.

Konačno možete da joj date slobodu – poprskajte je sprejem za volumen i još više prstima "zgužvajte" i razbarušite. Ako imate tanku i finu ili gustu potpuno ravnu kosu - bitće potrebno malo truda – stavite ili velike viklere ili kosu uvijte širokim uvijačem i onda je razbarušite i malo natapirajte.


RETRO FRIZURE S NAGLASKOM NA STIL 60-TIH

Šezdesete su "in" što se tiče odeće, a zatim i šminke i frizure. To znači da se ponovo nosi natapirana kosa, podignuta u vintidž punđe ili vezana u rep. Modeli kod Mark Jacobsa imale su takve klasične frizure, kao i kod Luj Vitona, gde je look upotpunjen rajfom s mašnicom.


CIK CAK TALASI


Mislili ste da se ove frizure više nikada neće vratiti? Pogrešno. Evo ponovo i talasa napravljenih cik-cak peglom i kose s puno, puno teksture. Razlika je samo u tome što je kod nekih dizajnera i modela kosa ostala uredna i relativno "zalizana", a kod drugih potpuno divlja, neukroćena i razbarušena.

 

 

 

Izvor: Žena.Blic.rs

Foto: wannabemagazine.com, frizura.net

This content has been locked. You can no longer post any comment.