Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Marlboro izbacuje cigarete s marihuanom?
 
 

Marlboro izbacuje cigarete s marihuanom?

Da li je moguće da će se najveći proizvođač cigareta na svetu pridružiti taboru za legalizaciju marihuane tako što će lansirati cigarete u čijem je sastavu ova opojna biljka?

Nakon što je na sajtu “Abril Uno” objavljeno kako “Filip Moris” uskoro izbacuje Marlboro cigarete sa marihuanom, stotine hiljada ljudi širom sveta podelilo je ovu vest na društvenim mrežama.

Da li je moguće da će se najveći proizvođač cigareta na svetu pridružiti taboru za legalizaciju marihuane tako što će lansirati cigarete u čijem je sastavu ova opojna biljka? – pitali su se kako protivnici tako i oni koji svim silama podržavaju legalizaciju marihuane.

Naročito ovi drugi, bili su više nego razočarani nakon što su shvatili da je naziv sajta “Abril Uno” u prevodu sa španskog jezika zapravo – “Prvi april”, iz čega je (aluzijom na prvoaprilsku šalu) lako zaključiti da se radi o lažnom sajtu i lažnoj vesti!

No, i nakon obelodanjivanja da se radi o šali, mnogi su i dalje ostali uvereni da će “Filip Moris” ipak rešiti jednog dana da kreira cigarete sa marihuanom.

Podsetimo, nedavno je glasnogovornik “Morisa” Bil Felps na pitanje da li će kompanija ući u posao sa marihuanom izjavio da ne želi da priča unapred o budućim projektiman i da se duvanska industrija bavi proizvodnjom duvana.

No, nije decidirano izjavio da im projekti sa miksovanjem duvana i marihuane neće padati na pamet.

Izvor: policymic.com

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži