Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Japan: Put skoro završen?
 
 

Japan: Put skoro završen?

slikaputaujapanuDok smo mi po forumima i sajtovima polemisali da li su slike montaža ili su prave, Japanci su navodno odradili najveći deo posla i uveliko završavaju pomenuti put.

Pre nego što opet odmahnete glavom, moramo da vam kažemo da je i nova fotografija skinuta sa sajta bivšeg javnog preduzeća za puteve E-NEXCO koje je inače zvanični izvođač radova na obnovi autoputeva u celom Japanu. Prva fotografija navodno je napravljena 11. marta, posle razornog zemljotresa, a poslednja 16. marta. Do tada, Japanci su uspeli da poprave kratere i izliju asfalt na sve trake autoputa. Na novoj fotografiji vidi se da je desna strana autoputa skoro u potpunosti završena. Kako kažu iz E-Nexcoa, radovi se polako privode kraju, pa pretpostavljamo da će nam uskoro prikazati i fotografiju u potpunosti urađenog posla.


putjapan1

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži