Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Honda Summer Tour i dalje traje
 
 

Honda Summer Tour i dalje traje

honda tourPosle Beograda, Pančeva, Novog Sada i Zlatibora  Honda Summer tour obići će i Kragujevac, Aranđelovac i Niš, a putovanje se završava ponovo na Zlatiboru. Zabava će trajati do kraja avgusta, a posetioci će moći da se upoznaju sa novim modelima motora, skutera, automobila i zakazati test vožnje, ili čak testirati na licu mesta. U toku trajanja Honda Summer tour-a kupcima su obezbeđene specijalne ponude, a jedna od njih je poklon kamera uz kupljeni Civic 1.8 Comfort.

Na Honda Srbija Facebook stranici pokrenuta je aplikacija za nagradni konkurs na temu “ Zašto Honda?“. Uz dobru muziku DJ-a, Honda tim i hostese, uzbudljive automobile i motocikle na Honda Summer tour-u najlakše je pronaći kreativno rešenje i inspiraciju za ovaj konkurs. Zanimljive ideje mogu biti u vidu šaljivog teksta ili poezije, fotografije ili video sadržaja. Kreacije mogu biti različite, moraju biti originalne, a najbolji osvaja Hondu Civic na pet dana. Više informacija na aplikaciji “Zašto Honda?” na Facebook.com/HondaSrbija.
 
S obzirom na brojne tehnološke inovacije, Honda u svetu važi za brend sa drugačijom idejom, a kroz ovaj konkurs želimo da otkrijemo način na koji Srbija doživljava Hondu.

Izvor: Auto portal

This content has been locked. You can no longer post any comment.